Documentmanagement

rondom

Projecten Cases Contracten Kwaliteit

Organiseer, beheer en bewaak documentstromen in jouw organisatie, met Microsoft 365.

Creëer een centrale cockpit voor het beheren van alle workflows en documentatie en krijg grip op je documenten en data!

Geautomatiseerde workflows

Efficiënte workflows

Geautomatiseerde workflows die helpen jou met het genereren, beoordelen en goedkeuren van documenten.  Zo worden de juiste mensen op het juiste moment ingeschakeld.

Geavanceerde zoekfunctie

Beheer, vind en ontsluit documenten en informatie snel en efficiënt. Met de geavanceerde zoekfunctie en meta-tagging kun je snel documenten en hun geschiedenis opvragen.

Integratie Microsoft Teams

Uitgebreide mogelijkheden voor het beheren van document-, gebruikers- en beveiliging direct in Microsoft Teams. Overzicht en structuur van documenten in jouw favoriete communicatiekanaal.

Sjabloon bibliotheek

Een centrale en overzichtelijke bibliotheek met standaard templates, die zorgt voor de kwaliteit en consistentie van alle documenten binnen de organisatie. Dat bespaart je medewerkers veel tijd!

“Processen gaan nu waar mogelijk automatisch en digitaal. Daardoor zijn workflows zijn merkbaar geoptimaliseerd. Het bespaart ons zoveel tijd!

– CVU Uitvaartzorg

Gratis demo aanvragen?

Dat kan geregeld worden! Onze IT experts staan klaar om jou te te laten
zien hoe je slim & efficiënt documenten kunt beheren!

Zij gingen je al voor

Lees over de ervaringen

“Hoe optimaliseer je processen met complexe documentstromen, binnen een organisatie die moet voldoen aan zeer strenge wet- en regelgeving? En dat in een branche waarin zelfs de kleinste fout onherstelbare gevolgen kan hebben. Dat was voor ons een complete uitdaging! Door het afstellen van de software op de specifieke behoeften van organisatie, ontstond een IT-oplossing die naadloos past bij de werkwijze van onze organisatie. Tot op de dag van vandaag zijn we uitermate tevreden met de oplossing en zouden niet meer zonder kunnen. Het maakt ons werk zoveel makkelijker!”

– CVU Uitvaartzorg

“Hoe optimaliseer je processen met complexe documentstromen, binnen een organisatie die moet voldoen aan zeer strenge wet- en regelgeving? Dat was voor ons een complete uitdaging! Door het afstellen van de software op de specifieke behoeften van organisatie, ontstond een IT-oplossing die naadloos past bij de werkwijze van onze organisatie. Het maakt ons werk zoveel makkelijker!”

– CVU Uitvaartzorg

Digitale werkomgeving documentmanagement

Benieuwd naar de voordelen van documentmanagement?

Documentmanagementsysteem in Microsoft 365 biedt een centraal platform om documenten te vinden, structureren, delen, beveiligen en beheren.

Download het whitepaper en kom er achter wat het voor jouw organisatie kan opleveren!

Download het e-book en kom er achter wat het voor jouw organisatie kan opleveren!

Digitale werkomgeving documentmanagement
Documentmanagement digitale werkplaats

Het enige wat eindgebruikers willen is een eenvoudige en efficiëntere manier van werken met documenten. Dat is precies wat documentmanagement biedt…

Waarschijnlijk herken je het wel. Nog even snel een document maken of een presentatie in elkaar draaien, maar waar is nu het juiste template of format?

Hoe houd ik overzicht? En hoe zorg ik ervoor dat alle bestanden goed vindbaar zijn? Documenten beheren brengt nogal wat uitdagingen met zich mee.